Estació Nàutica Benicarló – Peñíscola

Estació Nàutica Benicarló – Peñíscola

Única a Castelló – Costa Azahar , obre les seves portes el 2008 per oferir-te el millor en esports nàutics , en un entorn únic de platges de sorra , parcs naturals , reserves marines i l’únic i bellíssim Castell de Peníscola . Nou Port Esportiu , noves embarcacions , nous hotels , noves emocions ……… una nova destinació per a tu . Per a la família , per al solitari , per l’expert , per al principiant , per a l’amant del mar , per la teva grup , per la teva empresa , …. per a tu . Els 365 dies de l’any tens la possibilitat de practicar el teu esport preferit , aprendre en les nostres acadèmies , perfeccionar els teus coneixements o simplement gaudir del teu temps d’oci . Et dissenyem la teva estada com més t’agradi . La més completa oferta d’hotels , apartaments , càmpings , i oferta complementària la trobes en aquesta destinació únic , sempre sota la premissa de la màxima qualitat i vocació de servei als nostres clients . Som especialistes en Nàutica , turisme i oci . Som especialistes en tu . Vine amb nosaltres.

Destinacions: Situat a la Província de Castelló , al nord de la Comunitat Valenciana , Benicarló – Peníscola és un reconegut destí turístic a nivell nacional i internacional . Amb un excel · lent clima durant tot l’any posseeix uns atractius naturals , monumentals i d’oci únics . El Castell – Fortalesa de Peníscola ( S.XIV ) juntament amb les extenses platges de sorra serveixen de marc perfecte per poder gaudir d’una reserva. Els Parcs Naturals de Serra Irta , P.N. de les Illes Columbretes , PN Delta d’Ebre i la Reserva Marina de Serra d’Irta són espais impossibles d’oblidar , que marquen el nostre entorn més proper juntament amb les pintures rupestres de Tírig , declarades Patrimoni de la Humanitat . Platges i destinacions amb certificacions ISO i Banderes Blaves units per un llarg passeig marítim de 7 quilòmetres d’animada activitat turística , on poder gaudir de la millor cuina mediterrània basada en arrossos i peixos . Destaca la Carxofa de Benicarló D.O. d’excel · lent qualitat . Un excel · lent clima ens acompanya durant tot l’any , per poder gaudir dels excel · lents restaurants , hotels , apartaments i Port Esportiu.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Benicarló – Peñíscola
Cercar disponibilitat en aquesta estació
Cargando
Cargando....
Dades de Contacte
Direcció: Explanada del puerto pesquero, S/N – Peñíscola
Codi postal: 12598
Província: Castellón
País: Espanya
Telèfon: +34 964 465 206
Mòbil: +34 654 904 917
Segueix-nos a :
El nostre personal
notAvatar
Càrrec: Gerent
Nom: Manuel Simó Fresquet
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com