Estació Nàutica Costa Daurada

Estació Nàutica Costa Daurada

És el domini nàutic més gran de Catalunya. Amb gairebé 60 quilòmetres de costa, inclou un total de cinc municipis: Salou, Cambrils, Miami Platja, l’Hospitalet de l’Infant i Ametlla de Mar És una costa que arriba des del Cap de Salou fins a les mateixes portes del Delta de l’Ebre que es caracteritza per les seves llargues platges de fina sorra, que es complementen amb recòndites i desitjables cales. Compta amb sis ports esportius amb tots els serveis.

L’Estació Nàutica Costa Daurada ofereix més de 30 activitat nàutiques diferents, adaptades a totes les edats i nivells. Des de les sortides amb caiac, jet sky, cursos de kitesurf, batejos de submarinisme, windsurf, kitesurf, pàdel surf …, i l’exclusiu Tuna Tour, únic al món, consistent en la pràctica de snorkel envoltat de tonyines gegants, en la mar.

Per als amants de la navegació, la Costa Daurada ofereix nombroses possibilitats, ja sigui recorrent els seus cales i platges des del mar, visitant els seus ports esportius o els seus ports naturals, des d’on descobrir tots els atractius del territori, especialment el parc temàtic Port Aventura i la Tàrraco Romana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Costa Daurada
Cercar disponibilitat en aquesta estació
Cargando
Cargando....
Dades de Contacte
Direcció: Pl. Comunitats Autònomes, s/n
Codi postal: 43840
Província: Tarragona
País: Espanya
Telèfon: +34 977 383 000
Fax: +34 977 381 709
Segueix-nos a :
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com