Estació Nàutica de Ceuta

Estació Nàutica de Ceuta

Es troba situada en un lloc immillorable on gaudir d’una gran varietat de propostes turístiques, distingint-se d’altres destinacions turístiques nacionals per trobar al nord d’Àfrica, podent gaudir dels avantatges d’estar entre dos mars i dos continents.

Per a això s’han dissenyat productes personalitzats per a tot tipus de demanda així com una àmplia variada oferta de paquets turístics.

Entre els nostres productes trobareu activitats com el submarinisme, albirament de cetacis, pesca esportiva, lloguer de velers i rutes guiades pel nostre litoral o en caiac, cursos de formació nàutica i de busseig, amarratge i reparació de embarciones, cicloturisme, senderisme i allotjament de qualitat.

Així mateix podràs comptar amb els avantatges d’una completa i variada oferta comercial a preus competitius i d’un incomparable port esportiu situat al centre de la ciutat.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica de Ceuta
Cercar disponibilitat en aquesta estació
Cargando
Cargando....
Dades de Contacte
Direcció: Calle Edrissis s/n, Baluarte de los Mallorquines
Codi postal: 51001
Província: Ceuta
País: Espanya
Telèfon: +34 856 200 560
Fax: +34 856 200 565
Segueix-nos a :
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com