Estació Nàutica Gran Canaria

Estació Nàutica Gran Canaria

Està concebuda com un espai turístic que, beneficiat per les immillorables condicions climàtiques de l’illa, ofereix durant tot l’any nombroses activitats nàutiques, complementat amb l’àmplia i variada oferta d’allotjament. L’opció ideal per gaudir del mar amb l’absoluta garantia i qualitat que ofereixen totes les empreses associades a la marca. Activitats com vela, excursions amb vaixell, observació de cetacis, windsurf, surf, rem, motonàutica, parasailing, pesca esportiva i submarinisme són només algunes de les possibilitats que ofereix Estació Nàutica Gran Canària per sentir la grandesa del mar els 365 dies de l’any.

Una destinació per gaudir del mar els 365 dies de l’any

236 quilòmetres de costa converteixen Gran Canària en la destinació perfecta per als amants del mar i la pràctica del qualsevol tipus d’esport nàutic. Vents idonis per a la vela, corrents marines que afavoreixen l’existència de grans bancs de peixos, fons marins de bellesa espectacular i gaudir d’una temperatura primaveral constant, són algunes de les condicions naturals que propicien que Gran Canària sigui una gran estació nàutica oberta durant tot l’any.

Aprofitant aquestes condicions privilegiades, Gran Canària ha desenvolupat una completa infraestructura i serveis que possibiliten la pràctica de diferents activitats nàutiques, permetent als aficionats satisfer el seu desig de desenvolupar qualsevol tipus de disciplina relacionada amb el mar.

Gran Canària ha estat bressol de grans regatistes, pilots i surfistes al llarg de la història, comptant amb medallistes olímpics, campions mundials i nacionals de vela lleugera, campions de windsurf PWA i IFCA, a més de campions i subcampions nacionals, europeus i mundials de motonàutica, surf i bodyboard. L’illa és a més, seu d’importants esdeveniments esportius com la sortida de la Regata Trasatlántica ARC, el Grand Slam Gran Canària de la PWA de Windsurfing, la regata Príncep d’Astúries de creuers d’alt nivell i la Setmana Olímpica Canària de Vela.

L’illa ofereix les millors condicions per a la pràctica de la vela en les seves diferents modalitats. Alguns dels principals enclavaments es reparteixen al llarg i ample de la geografia insular: Les Palmes de Gran Canària, principalment la badia de les Alcaravaneras i les Pedreres; i la zona Sud, Maspalomas i Mogán.

Les condicions de les onades afavoreixen a més, la possibilitat de practicar esports com el Windsurf, modalitat en la qual Gran Canària és considerada com la segona meca a nivell mundial. L’illa compta al seu torn amb múltiples espots per al desenvolupament d’aquest esport, no només en aquesta modalitat, sinó també en Kitesurf, Surf i Bodyboard.

La riquesa biològica i ecològica dels espais marins de Gran Canària, unida a la varietat i bellesa dels seus paisatges submarins, són capaços de sorprendre a tots els que decideixen submergir-se en les diferents àrees d’interès per al busseig que ofereix l’illa al llarg del seu litoral. Els amants d’aquest esport podran trobar la millor infraestructura i serveis per practicar sota les màximes condicions de seguretat, comptant amb càmeres hiperbàriques estratègicament situades.

Tipo de error: "Bad Request". Mensaje de error: "Bad Request" Dominio: "usageLimits". Razón: "keyInvalid".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Comprueba en YouTube si el id grancanarianautica corresponde a un username. Revise el FAQ del plugin or envíe los mensajes de error a support.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Gran Canaria
Cercar disponibilitat en aquesta estació
Cargando
Cargando....
Dades de Contacte
Direcció: C/ Los Balcones, 4 -Gran Canaria
Codi postal: 35001
Província: Las Palmas
País: Espanya
Telèfon: +34 928 367 508
Segueix-nos a :
El nostre personal
notAvatar
Càrrec: Presidente
Nom: D. Nicolás Villalobos Mestres
Telèfon: +34 928 721 147
notAvatar
Càrrec: Gerente
Nom: Carmen García Manzano
Telèfon: +34 928 367 508
Mòbil: +34 630 293 548
notAvatar
Càrrec: Marketing y Promoción
Nom: Nira Betancor Galván
Telèfon: +34 928 367 508
Mòbil: +34 608 722 408
notAvatar
Càrrec: E-Commerce y Marketing Online
Nom: Kevin Benítez García
Telèfon: +34 928 367 508
Mòbil: +34 606 728 042
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com