Estació Nàutica Mar Menor – Cabo de Palos

Estació Nàutica Mar Menor – Cabo de Palos

És la primera a nivell nacional, brinda als amants dels esports aquàtics ia tot tipus de visitants, una oferta molt interessant i diversa: el clima, unit a la riquesa de fons, la transparència i visibilitat de les aigües de la Mediterrània, i en mar Menor vents afables, les manses aigües que no tenen corrents i marea i la proximitat de qualsevol de les costes manté protegits als navegants, i fan d’aquest mar la millor escola nàutica, però també, els jaloques del migdia i els vents de llevant fan gaudir amb el seu ímpetu als més experimentats. Per teves properes vacances, cap de setmana, escapada, viatge d’estudis, congrés, pensa en l’Estació Nàutica Mar Menor, disposem dels professionals i les infraestructures necessàries, tot el que puguis imaginar és possible.

Destinacions: Si haguéssim de triar un paratge emblemàtic, un lloc singular i únic per a la pràctica de les activitats nàutiques, sens dubte triaríem l’Estació Nàutica Mar Menor – Cap de Pals, a la Regió de Múrcia. Enclavada en un entorn excepcional: dos parcs regionals, espais protegits i una reserva marina, i el més important: tenim dos mars, el Mar Menor, un mar interior generosament salat de fons sorrencs i aigües càlides, tranquil · les i poc profundes, i el Mar Mediterrani, mar obert amb uns fons marins excepcionals i plens de vida. Tot això unit al nostre microclima: 315 dies de sol a l’any i una temperatura mitjana de 18 º C, fan especialment desitjable la pràctica de qualsevol activitat nàutica durant tot l’any. Un espai emblemàtic que has de conèixer.
Tipo de error: "Bad Request". Mensaje de error: "Bad Request" Dominio: "usageLimits". Razón: "keyInvalid".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Comprueba en YouTube si el id ENMarMenorCaboPalos corresponde a un username. Revise el FAQ del plugin or envíe los mensajes de error a support.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Mar Menor – Cabo de Palos
Cercar disponibilitat en aquesta estació
Cargando
Cargando....
Dades de Contacte
Direcció: C/Fuster, 63 – Los Alcazares
Codi postal: 30710
Província: Murcia
País: Espanya
Telèfon: +34 968 574 994
Mòbil: +34 609 656 794
: +34 609 656 794
Segueix-nos a :
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com