Estació Nàutica Menorca

Estació Nàutica Menorca

És una destinació turística situat en una zona costanera i que disposa d’unes fantàstiques condicions per a la pràctica d’activitats nauticoesportives. Menorca és una Estació Nàutica.

Per coordinar i dissenyar totes aquestes activitats les empreses ens hem unit en forma d’associació sense ànim de lucre, per estalviar temps en la planificació, proporcionar-li un assessorament professional especialitzat per aclarir tots els dubtes i, en definitiva, fer-li més fàcil trobar el que està buscant, inspirar si estava indecís i ajudar a reservar les seves activitats.

La nostra illa li ofereix un gran nombre de formes de passar unes vacances actives al costat del mar, sobre el mar o sota el mar, en contacte amb la natura.

A més, l’illa de Menorca és Reserva de Biosfera. El 2013, celebrem el 20 aniversari. Això significa que el seu entorn natural és increïble. Platges verges, boscos, penya-segats, un mar d’aigües cristal · lines … un entorn espectacular en què practicar el seu esport favorit o provar-ho per primera vegada. Amb tants paratges on triar, no importa que prefereixi terra ferma. Hem pensat en això de manera que amb nosaltres també podrà contractar activitats de senderisme, BTT, golf, spa, rutes a cavall … Tan sols ha d’escollir la que més li vingui de gust.

El convidem a navegar per aquest portal on li mostrem les nostres propostes. Benvingut a l’Estació Nàutica de Menorca!
Tipo de error: "Bad Request". Mensaje de error: "Bad Request" Dominio: "usageLimits". Razón: "keyInvalid".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Comprueba en YouTube si el id MenorcaEN corresponde a un username. Revise el FAQ del plugin or envíe los mensajes de error a support.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Menorca
Dades de Contacte
Direcció: Camí des Castell, 28 – Menorca
Codi postal: 07702
Província: Islas Baleares
País: Espanya
Telèfon: +34 971 368 678
Segueix-nos a :
El nostre personal
notAvatar
Càrrec: Coordinadora
Nom: Tere Orfila
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com