Estació Nàutica Rías Baixas

Estació Nàutica Rías Baixas

És el centre turístic de Galícia, destaca per la seva gastronomia, excel · lents marisc, peixos i vins com el Albariño. Al llarg de la Ria d’Arousa fins Sanxenxo es poden trobar setze ports, el que la converteix en el lloc ideal per a la pràctica de qualsevol esport que tingui el mar com a base: Vela, Pesca, Submarinisme, etc. Milers de persones trien cada any aquests paratges per gaudir dels esports relacionats amb el mar i gaudir de l’aventura i del vent.

Aquest marc convida la pràctica dels esports de mar, a la relaxació en els bells paisatges i al gaudi de l’excel · lent gastronomia. La taula aquesta posada, vine a visitar-nos.

Destinacions: Submergeix-te en … Les nostres Ries, Una mica d’història; és l’estuari més gran de Galícia. Una llegenda diu que Déu, després de l’esforç de la Creació, suport una mà cansada a l’extrem del món i allí va quedar la marca dels seus dits: són les cinc Rías de la Rías Baixas. La formació de les Ries és producte de l’erosió provocada per l’aigua juntament amb els moviments de la terra. Fa milions d’anys, les antigues valls van ser envaïts per l’oceà, van generar amplis espais naturals d’aigua salada que conservaven les marees però que quedaven protegits del mar obert, el que va facilitar el desenvolupament d’un ecosistema únic.

Les Rías Baixas són el racó més tranquil de la costa i per això el més habitat. Per això és la zona més orientada al turisme. El blau de l’Atlàntic, el Miño i el verd dels camps a l’interior, determinen el paisatge únic d’aquesta part de Galícia.

Tenim la temperatura més suau de Galícia amb un micro-clima benigne, al voltant de 18 º de mitjana anual. Les Illes situades a l’entrada de cada estuari, són les que regulen la força de les onades i les tallen abans d’entrar a la ria. Aquestes ries tenen en la seva entrada una illa que frena la força del vent i permet una navegació més agradable. La Ria de Arousa té davant l’illa Sálvora i la de Arousa, Pontevedra posseeix l’illa d’Ons i les illes Cíes se situen davant Vigo. Algunes d’aquestes illes es poden incloure al Parc Nacional de les Illes Atlàntiques.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Rías Baixas
Dades de Contacte
Direcció: Puerto Deportivo Juan Carlos I, 8 – Sanxenxo
Codi postal: 36960
Província: Pontevedra
País: Espanya
Telèfon: +34 661 952 357
Fax: +34 986 508 563
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com