Estació Nàutica Roses – Cap de Creus

Què és l’Estació Nàutica?

L’Estació Nàutica és un organisme públic – privat encarregat de promocionar, dinamitzar i comercialitzar Roses arreu del món, sota la marca de qualitat de Turespaña. L’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus va entrar a formar part del club selecte de les estacions nàutiques espanyoles al febrer 2010. Aquesta marca proporciona Roses una imatge de qualitat i prestigi a nivell europeu i mundial, capaç d’atreure un públic selecte i un turisme de més qualitat.

Què és i què li pot oferir?

L’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus li ofereix tot tipus d’allotjament, activitats, restaurants i bars, comerços i serveis, amb la ferma voluntat que s’adaptin el màxim possible a les seves necessitats.

El convidem a descobrir una vila plena d’encants i de noves sensacions, on podrà conèixer el seu prestigiós patrimoni cultural i autèntics tresors als rics ecosistemes dels tres Parcs Naturals (Parc Natural del Cap de Creus, Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera) que envolten la nostra població..
Vingui i practiqui esports nàutics, realitza rutes pel Cap de Creus, gaudeixi d’una exquisida GASTRONOMI local, passegi pels carrers o gaudeixi d’una copa davant del mar. Aquestes són només algunes de les possibilitats que permet l’entorn únic de Roses.
Tipo de error: "Bad Request". Mensaje de error: "Bad Request" Dominio: "usageLimits". Razón: "keyInvalid".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Comprueba en YouTube si el id holaroses corresponde a un username. Revise el FAQ del plugin or envíe los mensajes de error a support.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Roses – Cap de Creus
logo_roses_10018
Cercar disponibilitat en aquesta estació
Cargando
Cargando....
Dades de Contacte
Direcció: Avda. de Rhode, S/N; (Roses)
Codi postal:17480
Província: Girona
País: Espanya
Telèfon: +972 15 44 12
Mòbil: +34 650 291 583
Telèfon Reserves: +34 650 272 427
: +34 650 29 15 83
El nostre personal
notAvatar
Càrrec: President
Nom: Miquel Gotanegra i Portell
notAvatar
Càrrec: Coordinadora
Nom: Mireia Massot i Urtós
notAvatar
Càrrec: Comercial
Nom: Josep Anton Massagué Pedraza
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com