Estació Nàutica Sant Antoni y Sant Josep

Estació Nàutica Sant Antoni y Sant Josep

Et proposa una nova forma de descobrir l’illa d’Eivissa combinant esports i activitats complementàries sempre en contacte amb el mar i la natura.

Vela, Kitesurf, Wakeboard, Esquí Nàutic, Jet Ski, Parasailing, Caiac, Immersió lleugera, Submarinisme, Quads, Paintball, Lloguer d’embarcacions, Excursions marítimes, Sortides de pesca, … són algunes de les activitats que podrà gaudir amb nosaltres.

A més de la nostra selecta oferta de serveis complementaris, com ara allotjament (agroturismes, hotels, apartaments o hostals), exquisida gastronomia, nordic walking, cicloturisme, senderisme i altres, que permeten al visitant relaxar-se i gaudir d’una experiència eivissenca singularment intensa.

Organitzem viatges d’empreses, amb esdeveniments realitzats en tot tipus d’embarcacions (velers, catamarans, vaixells motores, …) per garantir-los una experiència incomparable.

La Badia de Portmany, escenari ideal per als amants de la nàutica i dels esports aquàtics. Flanquejada per un litoral on podem diferenciar entre espectaculars penya-segats amb cales de sorra fina o pedra, banyades per aigües cristal · lines riques en fauna i flora subaquàtiques. Illots, coves i praderies de posidònia conformar un magnífic paisatge que sembla que crema en les postes de sol.

Explori aquestes i més possibilitats amb nosaltres i gaudeixi d’unes vacances “diferents”.
Tipo de error: "Bad Request". Mensaje de error: "Bad Request" Dominio: "usageLimits". Razón: "keyInvalid".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Comprueba en YouTube si el id enauticasasj corresponde a un username. Revise el FAQ del plugin or envíe los mensajes de error a support.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica de Sant Antoni y Sant Josep
Dades de Contacte
Direcció: Passeig de ses Fonts, 1 bajos – Sant Antoni de Portmany
Codi postal: 07820
Província: Islas Baleares
País: Espanya
Telèfon: +34 971 343 363
Mòbil: +34 666 508 717
Fax: +34 971 348 561
: +34 666 508 717
Segueix-nos a :
El nostre personal
notAvatar
Càrrec: Gerent
Nom: Judit Gargallo Garriga
notAvatar
Càrrec: Encarregada a Punt de Venda
Nom: Anna Tur
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com