Estació Nàutica Santa Eulalia

Estació Nàutica de Santa Eulalia

L’Estació Nàutica Santa Eulària des Riu Eivissa ofereix una explosiva combinació de serveis de mar i de terra. Pots optar per escoltar el silenci de la nit en qualsevol agroturisme o per escoltar les ones des d’un hotel del litoral.

Durant el dia, podràs gaudir de l’aigua cristal · lina i transparent que banya el nostre litoral, navegant sobre ella en caiac, en windsurf, amb moto aquàtica, a vela, sobre esquís … o pots submergir per contemplar la bellesa del fons marí del nostre municipi.

Entre pins i terres vermelles pot donar passejos en bicicleta, a peu oa cavall i deixar-te sorprendre per les blanques casetes pageses que trobaràs al teu pas. Recupera forces en qualsevol cafè davant del mar o menjant en qualsevol restaurant d’alta qualitat que té Santa Eulària des Riu.

Destinacions: Santa Eulària des Riu es troba a l’est de l’illa d’Eivissa, a l’arxipèlag balear. Fa més de 50 anys que la població es dedica al sector turístic familiar de sol i platja. Però a 14 Km es troba l’oci nocturn d’Eivissa.

Santa Eulària des Riu és una terra tranquil · la que obre les seves portes als amants del mar per brindar-los una màgica combinació d’altura i tradició en un ambient cosmopolita. Fa molt que els eivissencs conviuen amb persones de molts països que han triat aquesta destinació com a residència (empresaris, escriptors, pintors, músics …).

La ciutat de Santa Eulàlia està vorejada per un passeig marítim de diversos quilòmetres, des del qual es veu el Puig de Missa, en el qual es troba una església fortificada del segle XVI.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Santa Eulalia
Dades de Contacte
Direcció: Puerto Deportivo de Santa Eulàlia, edificio del Club Náutico – Ibiza
Codi postal: 07840
Província: Islas Baleares
País: Espanya
Telèfon: +34 971 330 555
Fax: +34 971 330 136
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com