Estació Nàutica Sierra Norte

Estació Nàutica Sierra Norte de Madrid

Es caracteritza perquè en ella hi ha cinc embassaments ocupant una part important del territori, aquests embassament són l’Embassament de Pinilla, el de Riosequillo, el de Ponts Velles, el del Villar i el de l’Atazar. Són els embassaments que abasteix a tota la Comunitat de Madrid i en els quals es practica esports nàutics. A la Serra Nord de Madrid també es troba el parc Nacional “Guadarrama”, espais d’interès nacional com “La Fageda” de Montejo de la Serra, Patrimoni Històric com El Monestir del Paular o les Muralles de Buitrago del Lozoya. Jaciments arqueològics com la Vall dels neandertals de Pinilla. Cal destacar també la singularitat d’alguns dels seus municipis i les rutes i sendes inigualables que recorren la Serra Nord de Madrid, juntament amb aèries d’esbarjo, museus, natura, etc. fent de la Serra Nord un lloc singular i amb grans possibilitats turístiques i esportives.

La Serra Nord de Madrid està formada per 42 municipis distribuïts a dreta i esquerra de l’AI des del municipi del Vellon (el més al sud), fins al municipi de Somosierra (el més al Nord).

A nivell d’accessibilitat la Serra Nord està situada prop de l’aeroport de Barajas (Madrid) (per l’AI) estant a només 30 minuts el municipi més proper i una hora el més llunyà. A més compta amb una bona infraestructura de carreteres que permet desplaçar-se de manera còmoda i ràpida, també hi ha transport públic, a més de Servei de taxi.
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Sierra Norte de Madrid
Dades de Contacte
Direcció: Avenida de la Cabrera, 36 – La Cabrera
Codi postal: 28751
Província: Madrid
País: Espanya
Telèfon: +34 91 277 81 01
El nostre personal
notAvatar
Càrrec: Gerent
Nom: Belén González
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com