Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú

Estació Nàutica

L’obtenció del reconeixement de Vilanova i la Geltrú Estació Nàutica l’any 2002 ha dotat la ciutat d’un l0s elements competitius distintius més importants respecte a altres destinacions competidores.

El producte que ofereix l’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú és un producte amb identitat pròpia que consisteix en la pràctica de l’esport nàutic (caiac, catamarà, esquí nàutic, xàrters, creuers, vela lleugera, submarinisme, snorkelling, motonàutica, windsurf, esquí -bus …), oferta complementària (bicicleta de muntanya, golf-pitch & put, quads, vehicles 4×4, escalada, museus, restauració, comerç) i allotjament..

La principal característica de l’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú és ser una destinació de vacances tranquil, molt adaptat al turisme familiar, equipat amb bones infraestructures i condicions per realitzar les activitats nàutiques; seu clima, la seva gastronomia reconeguda, i l’ambient agradable són la representació de la seva qualitat turística.

Amb un emplaçament extraordinària, a només 30 minuts de Barcelona i 45 minuts de Tarragona.

L’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú és membre de l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques, i de l’Associació Catalana d’Estacions Nàutiques la qual cosa permet gaudir del suport econòmic i promocional del Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya i dels programes que Turespaña està implementant per desenvolupar aquest producte.

Destinació de Turisme Nàutic

Un dels punts forts de Vilanova i la Geltrú és la seva gran potencialitat per esdevenir una destinació líder en productes turístics en els quals el mar i les activitats nàutiques siguin els protagonistes.

Els factors que avalen aquest potencial són: el mar d’aigües temperades i netes, amb vents moderats i constants; les platges, ideals per a tot tipus d’activitats esportives vinculades al mar: vela lleugera, windsuf, caiac, etc. I a tot això se sumen les activitats esportives a la sorra, un espai per encallat d’embarcacions i instal · lacions de suport lleugeres, i el port mixt comercial-pesquer-esportiu, amb Club Nàutic i dàrsena esportiva lliure.

La seva gran capacitat i calat el situen entre els millors ports per a activitats nàutiques i dels pocs que permeten fer escala a les grans velers i iots d’altura.

Especialment sempre destaquem la seva proximitat amb Barcelona i Tarragona. Les comunicacions per carretera, tren i autobús amb aquestes zones, així com les connexions amb transport públic des de l’aeroport del Prat. També, amb les poblacions de l’Eix Diagonal (Manresa, Igualada, i Vilafranca del Penedès), gràcies a la nova carretera C15, que uneix Manresa i Vilanova en menys d’una hora.

Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins:  Estació Nàutica Roses – Cap de Creus
Cercar disponibilitat en aquesta estació
Cargando
Cargando....
Dades de Contacte
Direcció: Passeig del Carme, S/N – Vilanova i la Geltrú
Codi postal: 08800
Província: Barcelona
País: Espanya
Telèfon: +34 938 154 517
Mòbil: +34 673 473 956
Segueix-nos a :
El nostre personal
notAvatar
CàrrecGerent
Nom: Jose Manuel Pereira
notAvatar
CàrrecCap d’Oficina
Nom: Natalia Albarracin Melero
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com