L’Estartit – Illes Medes

En ple centre de la Costa Brava, les Illes Medes donen lloc a un espai atractiu i únic. No en va, aquestes petites illes i el seu entorn són una de les reserves de flora i fauna marina més importants de la Mediterrània.

La zona ofereix nombroses activitats aquàtiques: Excursions marítimes, motos d’aigua, xàrters, lloguer d’embarcacions a motor, esquí nàutic, esquí bus, fly fish, snorkelling, submarinisme, caiac, windsurf, pàdel surf i vela. I com complementàries, BTT, senderisme, visites guiades, observació d’aus, golf, parc d’aventura, làser aventura, segway i vols en globus.

Els recursos culturals són de gran interès, com el nucli medieval de Torroella de Montgrí. L’Estació Nàutica està situada prop de Girona i d’altres enclavaments turístics. Torroella de Montgrí / l’Estartit és destinació de turisme familiar

NEns trobem al Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, amb una gran varietat de paisatges i terrenys. Des de planes plenes de pomeres i arrossars amb la desembocadura del riu Ter a muntanyes cobertes de la típica vegetació mediterrània amb els seus aromes més característics. Amb això, ens trobem la millor reserva subaquàtica del mediterrani oriental, les illes Medes, un lloc idoni per als amants del submarinisme. A banda, a l’Estartit es poden practicar la majoria dels esports relacionats amb el mar i els propis de terra..

Alhora es caracteritza per tenir una platja d’uns 5km de sorra fina i per les seves nombroses caletes les quals només es pot arribar caminant des del municipi. Torroella de Montgrí-Estartit és una destinació de turisme familiar, que atorga la Generalitat de Catalunya, en disposar de serveis enfocats als més petits i al conjunt de la família.

Es poden trobar totes les activitats, els serveis i la tranquil · litat en una mateixa destinació i li facilitem tota la informació sota el mateix paraigua de l’Estació Nàutica Estartit-Illes Medes.

Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Roses – Cap de Creus
Cercar disponibilitat en aquesta estació
Cargando
Cargando....
Dades de Contacte
Direcció: C/ de la Platja, 10-12, Torroella de Montgrí – Estartit
Codi postal: 17258
Província: Girona
País: Espanya
Telèfon: +34 972 75 06 99
Fax: +34 972 75 09 85
Segueix-nos a :
El nostre personal
notAvatar
Càrrec: Gerent
Nom: Sílvia Ferrer Rasclosa
notAvatar
Càrrec: Gerent
Nom: Xavi Pujol Parals
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com