Fàcil i ràpid
Amb aquest cercador podeu trobar experiències, allotjament, activitats, etc …
Cargando
Cargando....
 • Bucear en españa
  Les profunditats de l’oceà sempre han estat una incògnita per a l’home, una baixada als inferns plena de misteris i espècies desconegudes. No obstant això, com el cant de sirenes sempre ha captivat la curiositat de molts.
 • charter
  De peu a la taula i encarant la brisa que acariciarà o copejarà la teva cara en funció dels vents, podràs experimentar el teu Passió pel surf a les millors destinacions al llarg d’àmplia costa d’Espanya.
 • cursos
  La idea de gaudir en alta mar amb un vaixell per moure’t pel teu destí és la millor opció, troba les millors cales per passar el dia en veler, gaudeix de tranquil · litat dormint en alta mar.
 • activo
  Si vols aprendre a navegar pel teu compte i afrontar amb èxit les diferents condicions del mar, a les estacions nàutiques disposen de serveis que et enseran les tècniques necessàries. Des del nivell bàsic als nivells de perfeccionament, navegació, autorescat.
CONEIX EL QUE T’OFERIM
 • charter
  T’imagines poder assistir a un Campionat Internacional de Surf o Trofeu Nacional de Vela? Les nostres Estacions Nàutiques acullen més de 300 esdeveniments cada any de tot tipus d’esports nàutics.
 • INCENTIVOS GRUPOS Y EMPRESAS
  Doneu un respir al costat del mar. Coneix el que les Estacions Nàutiques poden fer pel teu equip.
 • SEMANAS AZULES
  Les nostres Les setmanes blaves són setmanes actives al costat del mar per a grups escolars de primària i secundària.
 • margazine
  Descobreix la revista oficial de les estacions nàutiques que et mantindrà al dia de totes les notícies del sector.
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
      programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com