Qui som? / Descobreix l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques avantatges que ofereix i el seu model de negoci.

L’Estació Nàutica és un producte format per allotjament i activitats nàutiques que es diferencia de la resta de l’oferta per un servei estandarditzat de qualitat. Inclou, de forma complementària encara que necessària, un altre tipus d’activitats esportives i / o culturals, així com a oferta de restauració, comerços, bars nocturns, etc.

Aquest producte podria definir com una ESTADA ACTIVA AL MAR, en la qual el client, independentment de la destinació que seleccioni, està allotjat en el tipus d’allotjament que prefereixi i practica o aprèn activitats nàutiques. A més hi ha una sèrie d’oferta complementària per poder omplir la resta del dia.

El concepte d’Estació Nàutica consisteix a transformar determinades destinacions de sol i platja amb orientació clara cap als esports nàutics, en un producte integrat basat en les activitats nàutiques en general (vela, submarinisme, motos aquàtiques, …) acompanyat per una àmplia oferta d’allotjament amb serveis relacionats amb aquests esports, així com d’una àmplia oferta d’activitats complementarais com golf, hípica, oferta comercial, restaurants, oferta nocturna, … Així, els esports nàutics passen a convertir-se en el benefici bàsic del producte, en lloc de formar part de l’oferta complementària com en el producte de platja tradicional.
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com