Santa Susanna Ca

EA l’Estació Nàutica de Santa Susanna t’oferim la possibilitat de practicar turisme actiu al mar i allotjar-te en un dels establiments del municipi. Comptem amb una gran diversitat d’activitats nàutiques i allotjaments, així com activitats complementàries perfectament coordinades per gaudir del temps d’oci..

La Base Nàutica de Santa Susanna, situada a la platja de les Dunes, disposa d’un gran ventall d’activitats per gaudir d’unes vacances diferents amb la possibilitat de combinar esport, natura i diversió. Les activitats nàutiques que s’ofereixen: vela, windsurf, snorkeling, esquí nàutic, ski-bus, motonàutica, parasailing, piragüisme, kite-surf i caiac, entre d’altres, estan adaptades als diferents nivells i edats, i sempre acompanyats de monitors especialitzats.

Santa Susanna, es troba situada a la Costa de Barcelona-Maresme, ia només una hora de Barcelona i de Girona, envoltada pel verd de les muntanyes i el blau intens del mar, ha teixit un model propi especialitzat en Turisme de Sol i platja, amb serveis i productes diversificats de qualitat. No en va Santa Susanna ostenta les marques de Turisme Familiar i de Turisme Esportiu.

La població compta amb diverses zones diferenciades: la zona hotelera situada davant del mar, amb més de dos quilòmetres de platja, el poble de Santa Susanna i la zona de muntanya envoltada pel Parc del Montnegre Corredor, espai privilegiat per a la realització d’activitats de muntanya. La destinació compta amb una moderna, àmplia i variada oferta d’allotjaments: hotels, càmpings i cases rurals. Un total de més de 14.000 places hoteleres a disposició del visitant. Per la seva situació a la Costa de Barcelona-Maresme, Santa Susanna és un punt estratègic i un excel · lent punt de partida per efectuar amb rapidesa i comoditat excursions als llocs més importants del país.
 
Localització i com arribar
Calcular ruta
Des: Fins: Estació Nàutica Roses – Cap de Creus
Estación Náutica Santa Susana
Cercar disponibilitat en aquesta estació
Cargando
Cargando....
Dades de Contacte
DireccióPlatja de les Dunes, S/N
Codi postal: 08398
Província: Barcelona
País: Espanya
Telèfon: +34 937 679 250
 por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio (MYTIC) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del
            programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.
Apoyado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) y cofinanciado por FEDER (UE), dentro del programa de apoyo a las AEI, para contribuir a la mejora de la competitividad de la industria española.

Versión del Sitio Web: Beta

X Cerrar

El equipo de Desarrollo Web de la Asociación española de Estaciones Náuticas quiere seguir mejorando, si encuentras un problema en nuestro sitio de:

Puedes enviarnos un e-mail a optiturclient@optitur.com